Kirjeldus
Petersell sisaldab palju karotiini ja C vitamiini. Kuid ka teisi vitamiine (B1, B2,B6, PP), aga samuti kaaliumit, naatriumit, magneesiumi, kaltsiumi, fosforit ja rauda. Köögiviljade hulgas kaaliumisisalduselt esikohal, vitamiinide sisalduselt võrdne tsitruselistega. Seega lisa peterselli toidule alati pigem rohkem kui vähem!
Kasvatatakse nii kasvuhoones, rõdukastis kui avamaal.
Külv otse kasukohale kasvuhoonesse märtsis, avamaale aprill-mai, ümber ei istutata. Saagikoristus mai- oktoober. Külvata võib uuesti ka oktoobris, et saada kevadel varajane saak.
1 g = 500-1000 seemet.
Pakis ~1500 seemet.
Euroopa ametliku mahemärgisega, pärit EU (Leedu) mahepõllumajandusest.
Parim enne: 07.2026.